WIJ LEGGEN HET UIT

WIJ LEGGEN HET UIT

Live online met onze training mee doen is echt heel gemakkelijk. Op je laptop, PC of tablet installeer je in minder dan één minuut ZOEM, een geweldig online communicatie programma. Na aanmelding voor een training  krijg je een email waarin stap voor stap de instructies staan. Heel simpel.

En dan, de training begint. Het is belangrijk dat je over een stabiele en vrije internetverbinding beschikt. Kies een rustige ruimte bij jou thuis, werkplek of waar je ook bent en klik op de persoonlijke log-in die wij jou per email sturen. Via deze login-code ‘betreed’ je heel simpel de online trainingsomgeving waar jouw Mind Manager en ook medecursisten elkaar (naar wens) kunnen zien.

We maken gebruik van presentaties, whiteboard, videomateriaal en oefenopdrachten. Theorie en praktische oefeningen worden afgewisseld. Daarnaast er is volop ruimte voor vragen, live of via de chatfunctie.

Live online, vanuit thuis of waar dan ook leren en ervaringen uitwisselen waarbij de ervaren Mind Managers borg staan voor kwalitatieve trainingen. Ook een online één-op-één-gesprek is mogelijk. De trainingen worden opgenomen en blijven na afloop gedurende ten minste een half jaar exclusief voor jou vrij beschikbaar. Groot voordeel toch! Samen met de handige Mindfulness Mentor App kun je zo heel gemakkelijk, tijdens, maar vooral ook na de training, alle theorie nogmaals beluisteren en de praktische korte oefeningen (blijven) doen, thuis, onderweg of in de pauze.

DELEN: