INCOMPANY PROGRAMMA - BLENDED LEARNING

Mindfulness Mentor heeft een open blik en ziet dat sommige programma’s nou eenmaal beter op locatie zijn. Natuurlijk geloven wij ook in de kracht en het gemak van Live Online Trainen, het sluit aan op het nieuwe werken en is efficiënt en effectief. Daarom bieden wij bedrijven ook gecombineerde trainingen aan (blended-learning). 

MIND@Work – Full Program
Een training die alle aspecten van de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training omvat. Een intensieve training met een down-to-earth aanpak verspreid over 2 dagen op locatie. Online vindt een intake plaats met de deelnemers. En tussen de 2 trainingsdagen door een online sessie voor vragen en verdere verdieping.

Een unieke en krachtige training die alle inzichten en tools geeft om medewerkers meer veerkracht en minder stress te laten ervaren. MIND@Work is gebaseerd op het wetenschappelijke Mindfulness programma van Oxford University. Het leert medewerkers een andere kijk te krijgen. Een kijk die ervoor zorgt dat ze niet meer verstrikt raken in excessief denken om vervolgens met een volgepropt brein doodmoe huiswaarts keren.

Werken met aandacht waardoor de effectiviteit toeneemt, beslissingen nemen makkelijker wordt en concentratievermogen toeneemt. Dat is fijn voor een medewerker. Maar ook voor collega’s, want door de MIND@Work training zal empathisch samenwerken een belangrijke plek krijgen.

Wij hebben oog voor de juiste vertaalslag afgestemd op bedrijfscultuur en doelgroep. Daarom is de MIND@Work training maatwerk. De wetenschappelijk bewezen kern van het programma blijft uiteraard geborgd maar de cursist zal met een blik van herkenning de leerstof ontdekken. 
DELEN:


Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen
Velden met een * zijn verplicht

Naam:
E-mailadres:
Telefoon:
Bericht:
Zet een vinkje in het vakje: