LIVE ONLINE WORKSHOPS

In een live online workshop is er vaak 1 thema dat centraal staat. Natuurlijk nemen we zijdelings ook nog wat andere interessante elementen mee, maar altijd spelen we in op de vragen die tijdens de workshop online ontstaan. Actieve betrokkenheid zien we graag! 

Een greep uit ons aanbod van online workshops:

Mind@Work-shop
Een unieke kans om medewerkers te leren hoe ze creatiever kunnen zijn, besluitvaardiger, empathischer en hoe ze meer zelfvertrouwen en vooral meer rust kunt vinden. Je brein kan je trainen!
In deze tijd wordt er veel van medewerkers verwacht, dat zorgt voor onnodig veel stress en vergt dat we slimmer met ons brein omgaan. Op basis van de laatste technieken en wetenschappelijke onderzoeken geven wij inzicht, praktische tips en oefeningen. De oefeningen koppelen we meteen aan de realiteit van alledag om er verder mee aan de slag kunnen.
Deze workshop is een eerste kennismaking om te ervaren wat Mindfulness op het werk is, hoe het voelt en wat het kan doen!

Mindful Managen
Als manager heb je elke dag weer nieuwe uitdagingen, soms wel te vergelijken met jongleren. Alle bordjes moeten blijven draaien. Projectstress, teamstress, targetstress, nieuwe-werkenstress, klantstress, work-lifestress, ga zo nog maar even door. Het is een hele kunst om dan vanuit innerlijke rust optimaal te presteren! Een hoge (mentale) werkdruk kan tot flinke problemen leiden. In deze workshop geven wij managers een eerste aanzet om beter mentaal te kunnen schakelen en zo stress de baas te blijven. Praktische tools en inzichten kunnen direct in de praktijk kunnen worden gebracht.
De Workshops zijn een eerste kennismaking met Mindfulness op het werk. Enthousiast geworden? Kijk dan ook eens naar onze 6-weekse training. Wetenschappelijk onderbouwd door Oxford University. In 6 weken alle inzichten, tools en vaardigheden om de stress de baas te blijven én effectief te werken.
DELEN:


Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen
Velden met een * zijn verplicht

Naam:
E-mailadres:
Telefoon:
Bericht:
Zet een vinkje in het vakje: